dijous, 8 de maig del 2008

Dualitzem-nos


Ara per ara, si us diem Dual, el més probable és que penseu en alguna cosa relacionada amb so però no en ells. Quan hagueu acabat de llegir aquest article i hagueu entrat al seu Myspace, torneu a fer la comprovació. Dual s’haurà ficat dins vostre i ja no podreu fer res per oblidar-los.
En Raúl (actual cantant i guitarra) va crear Dual fa uns tres anys, quan va començar a gravar maquetes i tocar versions i cançons pròpies en alguns bars. L’agost del 2006, en veure que aquestes noves creacions aconseguien una bona rebuda, va decidir gravar Metazoo, la maqueta que el va donar a conèixer. Així va trobar el Dídac (guitarra i cors), que en sentir-la es va interessar pel projecte.
El grup, però, encara estava incomplet. En Luque (baix durant l’enregistrament de la maqueta) i l’Abel (actual bateria) també van caure en la temptació i així va sorgir La Caja Negra, una segona maqueta més potent, més guitarrera i amb lletres més ambigües. Després d’això, en Fernando va arribar per encarregar-se del baix i, per fi, els quatre magnífics (Raúl, Dídac, Abel i Fernando) van poder iniciar el seu camí cap a l’èxit amb el seu pop que defineixen com a powerpop-rock alternative.
Els qui tingueu ganes de conèixer-los, no deixeu d’anar a la Sala Salamandra el proper dia 16 a les 22h o sinó, el dia 22, a la mateixa hora, a la Sala Mundo Caníbal.
www.myspace.com/dualdesdesiempre