diumenge, 1 de juny del 2008

Els cinc magnífics del blog

Molt humilment em disposo a anomenar i descriure breument el contingut dels cinc blogs que m'han cridat més l'atenció o que m'han agradat més de la classe.
El primer impacta només amb el nom: Puticienta. Una redacció directa, clara i sense por d'utilitzar paraules malsonants si calen. I, per què no dir-ho? s'agraeix. Des de cròniques de conferències a opinions sobre el chiki-chiki, passant per cinema o lectura. Tot des d'un punt de vista peculiar però fàcil i agradable de llegir.
El següent té un nom una mica més complicat i difícil de recordar: Nessaisaralonde. Un blog imprescindible per a conèixer totes les novetats en cinema i sèries de televisió, que dóna, fins i tot, l'oportunitat de veure capítols d'algunes d'elles. Un blog molt visual i agradable de mirar (i remirar).
El tercer, i no per això menys important és: Dameunadecuarto. Un peculiar forn de pa interactiu, que tot i ser una boulangerie no ven el cos de crist però sí que ven molt bé tots els seus continguts. Amb moltes actualitzacions i no precisament curtes, el seu creador no es fa, ni de bon tros, pesat. I és que informa de música, cinema i el que calgui, amb un toc d'humor que ajuda a fer la digestió.
En quart lloc (no jeràrquicament parlant) hi ha: Divinacooltura. Amb un llenguatge cuidat i temes diferents a la majoria que tracten des d'homosexualitat a tendències o lectura. Un blog de qualitat, si no fos així no tindria fans a Guayaquil!
Finalment m'agradaria parlar de: Barcelonacultura. Un espai on pots conèixer el miniunivers cultural de la teva ciutat i tot això amb una banda sonora magnífica proposada per la creadora del blog especialment per als seguidors.
Sé que en aquest escrit no hi estan tots els que hi són però si que ho són tots els qui hi estan. Em sap greu, però les normes són les normes i si en són cinc, cinc en són (ni quatre ni sis).