diumenge, 30 de març del 2008

Descobrint Sotazero


Ha arribat una mica d’aire fresc a l’escena musical catalana. La rumba fusió que es barreja amb pop, rock, funky, reagge i, fins i tot, disco dels barcelonins Sotazero alegra tot aquell qui l’escolta.
El grup de Poblenou està format per 7 integrants amb una formació musical molt diversa que dóna lloc a aquest estil tan especial. L’Albert Ferré (vocalista), el Toni Riera (guitarra i veus), el Manel Pérez (guitarra solista i veu), el Marcelo Remeseiro (baix), el Daniel Bianchi (bateria), el Didac Moral (percussió) i el Kike (guitarra nylon, veus i percussions) van crear Sotazero l’any 2002 i actualment estan presentant el seu primer disc que ha comptat amb la col·laboració de la Cabra Mecánica, Dj Panko d’Ojos de Brujo i Macaco, entre d’altres.
El grup forma part de Tercera Via, una associació de músics de tot Catalunya que ha sorgit per la manca de recursos i ajudes a les formacions que inicien la seva carrera musical cantant en català. Sotazero ha fet ja més de 60 concerts en els dos anys que fa que es mou d’escenari a escenari, però encara ha de donar molta guerra.


Per a més informació, visiteu: http://www.myspace.com/sotazero